tibetan pulsing yoga

De "Intensive"

De training bestaat uit 2 delen:

  • De "Tuning", een diep doordringen in het onderbewustzijn door gebruik van licht en geluidsfrequenties, zoals beoefend in het Boedisme en de Taoist in China.
  • De "Streaming", een smelten van alle individuen tot een grote keten van energie, dit overspoelt ons zenuwstelsel met positieve energie.
  • Het Lichaamswerk, een stil en diep doordringen in het lichaam via de hartklop.
  • De Ooglezing, waar wij op een liefdevolle manier een ieders specifieke wonden ontvouwen. Hier wordt ook de hele context van informatie overgebracht op een speelse en onderhoudende wijze.
  • Het Theater, een kans om diep weggestopte delen van onze persoonlijkheid uit te spelen, zoals met stress, depressies, boosheid etc.

De "Intensive" onthult de mysteries van het menselijke onderbewustzijn op alle verschillende niveaus. Dit gaat niet door middel van onderwijzen of leren. Des al niet te min vindt begrijpen plaats, doordat wij de verschillende dimensies van ons eigen onderbewuste ervaren en door leven. En zo worden wij ons bewust van de vele gekleurde brillenglazen waardoor wij onze innerlijke wereld en de wereld om ons heen waarnemen. Wijsheid groeit met het bewustzijn van ons eigen innerlijke mechanisme. Een uitstekende methode wordt geboden, een uitnodiging om onze innerlijke (en uiterlijke) realiteit - die niet gescheiden is van de innerlijke realiteit van de gehele mensheid te onderzoeken.

De "Intensive" wordt ondersteund door verschillende vormen van media, zoals audio, video, theater en op een nieuwe en revolutionaire manier ook de Tarot. Het geheel is een opwindend en zeer onderhoudend proces, dat nieuw leven inblaast.


Tibetan Pulsing Yoga:

De wijsheid van de Tibetaanse kloosters is vertaald in bio-electrische processen voor transformatie, die beter passen bij het westerse bewustzijn. Een diepgaand lichaamswerk, dat spanningen ontlaadt op het niveau van het zenuwstelsel.

De training in dit verbazingwekkende proces brengt een diepe transformatie en ontspanning op alle niveaus met zich mee.

Op het fysieke niveau werken wij systematisch op alle bio-electrische energie circuits van ons zenuwstelsel en dit zet een diepe zuivering en regeneratie van het lichaam in gang.

Op het emotionele niveau komt ruimte voor vertrouwen en levenslust. Lang vergeten of verdrongen emoties beginnen weer te stromen. Blokkades en negatieve gehechtheden worden zachtjesaan opgelost. Wij voelen ons weer meer gevoed, geliefd en verzorgd door het bestaan.

Op het niveau van de geest brengt de training de complexiteit van het menselijke onderbewuste in kaart. Wij leren hoe onze voornaamste trips en karakter trekken te herkennen en gade te slaan en wij krijgen het gereedschap om ze te herkennen en geleidelijk aan op te lossen.

Copyright © OMDeSIGN 2005