tibetan pulsing yoga

De New Mind

De New Mind is een proces van transformatie van ons lichaam en geest, die in zes fasen werkzaam is (de Waves van de New Mind) en het ons mogelijk maakt om in meditatie door de zgn. Bardo-ervaring te gaan, terwijl wij in leven zijn. Het is een poging om ons zenuwstelsel te reinigen van alle dingen, die na onze dood zouden komen, maar om het bewust te doen om zo een staat van zelfrealisatie te realiseren en het pad te openen naar het Boeddha Zijn.

De Waves van de New Mind

Dheeraj heeft een manier gevonden om de diepe veranderingen in ons zenuwstelsel door middel van een zeer aangename vorm van lichaamswerk tot een geheel te integreren. Begeleid door hedendaagse muziek en succesvolle films open wij ons wezen en en laten toe, dat ons bewustzijn wordt vermaakt. Elk van de zes delen van het New Mind proces wordt aangeboden in een groepsprogramma genoemd een „Wave". Elke Wave heeft een algemeen thema en wordt gekenmerkt door de kleur van de interne organen waarop wordt gewerkt in deze Wave.

De Green Wave (Waarden)
De Red Wave (Illusies)
De Blue Wave (Identificatie)
De Yellow Wave (Gevoeligheid)
De Sparkle Wave (Communicatie)
De Violet Wave (Verwijdering)
Na elke Wave heeft het wat tijd nodig om de veranderingen te integreren in ons dagelijks leven, het verwerken van onze ervaringen en het in praktijk brengen van wat wij hebben geleerd in de groep.
Copyright © OMDeSIGN 2005