tibetan pulsing yoga

Tibetaanse Ooglezing

Auge Des Dalai Lama

"Het oog is het raam naar de ziel" is niet alleen maar een poëtische stelling. Het is een wetenschappelijk feit. Net zoals een computer chip alle informatie van zijn programma bevat, zo openbaart de iris de complete afdruk van ons zenuwstelsel. De zeer gevoelige zenuwknopen in onze ogen zijn verbonden met het hele zenuwstelsel van ons lichaam. De ogen reageren op visuele input, die door de hersenen volgens zijn programma wordt geïnterpreteerd. Het oog is het enige orgaan waardoor de hersenen aan de oppervlakte kunnen komen. De oogbal en zijn delicate huid zijn van het zelfde embryonale weefsel gebouwd als de hersenen.

Wij kunnen de oogbol voorstellen als een soort binnenste buiten gekeerd hersenweefsel en de huid ervan als het verlengstuk van de hersenschil. De iris is zeer vezelig met vele aderen. Het heeft het vermogen om alles wat ons zenuwstelsel beschadigde, vast te leggen in de vorm van tekeningen op haar zichtbare oppervlakte. Elke schok; fysiek, emotioneel of psychotisch, zoals stress, verwondingen of operaties veroorzaken een "litteken", een blokkade in ons zenuwstelsel waar de elektrische stroom niet meer vrij kan door vloeien. Deze blokkade is zichtbaar in de iris als een herkenbare markering.

Bij het kijken in de iris is een Tibetaanse Pulser instaat om op te vangen, welk soort individuele sessie jou het best gediend is of jou kan helpen bij het zien van een specifiek probleem die jij wilt oplossen, zoals migraine, depressie,
allergieën, impotentie, vroegtijdige ejaculatie, menstruele pijnen, seksueel misbruik etc.

Als je wilt leren over het Ooglezen met de oorsprong in Tibet, dat verschilt van iriscopie, zie: "De Intensive".

Individuele Sessies

Einzelsitzung in Tibetan Pulsing

Het werk van Tibetan Pulsing Yoga is het doen verdwijnen van de schokken, die zich manifesteren als blokkades in de elektrische stroom door ons zenuwstelsel door middel van meditatie en ontspanning.

Dit is een specifieke vorm van lichaamswerk, het toepassen van druk op verschillende punten die in direct contact staan met het zenuwstelsel. De zachte maar ononderbroken druk en de verbinding tussen deze punten geleiden de magnetische pulse slag van het hart naar de aangetaste plaatsen en deze beginnen te pulseren. De pulse slag heeft de natuurlijke eigenschap om zich te synchroniseren met de puls van andere harten. De elektrische harmonie, dat het resultaat is van het actief pulsen op verschillende punten maakt het mogelijk dat de blokkades versmelten en een innerlijke genezing kan plaats vinden.

Copyright © OMDeSIGN 2005